Informatie en tarieven

Prijzen yogalessen en mindfulnesstrainingen

 • Losse les á 60 minuten  € 7,50
 • Strippenkaart 4 lessen  € 25,00 per 1-9-2020 € 27,50
 • Strippenkaart 10 lessen  € 60,00 per 1-9-2020 € 65,00
 • Proefles  Gratis

De mindfulnesstrainingen bestaan uit een vaste reeks van 8 lessen. Hiervoor geldt een totaalprijs van € 195,00.

Lestijden

De yogalessen vinden plaats op woensdagmiddag. In schoolvakanties en op feestdagen is er geen les. De actuele agenda is altijd op de Facebookpagina te vinden en wordt tijdig gecommuniceerd. In september en oktober worden de lessen voor kinderen van 8 t/m 12 jaar vervangen door een mindfulnesstraining voor deze doelgroep. 

 • 4 t/m 7 jaar van 14:30 tot 15:30 uur 
 • 8 t/m 12 jaar van 16:00 tot 17:00 uur

Locatie en adresgegevens

De yogalessen starten weer vanaf woensdag 2 september en vinden plaats in het speellokaal van voormalig basisschool ‘Groen van Prinsterer’, nu De Groen Kunst & Cultuur.

De Groen Kunst & Cultuur
van Kleffenstraat 5
9101 CL Dokkum
Mobiel Tryntsje: 06-25340512 (tijdens de lesuren niet bereikbaar)

Praktische informatie

Voor een yogales:

 • Neem een grote handdoek of badlaken mee.
 • Yogamatjes en attributen zijn in het lokaal aanwezig. Heb je zelf een matje dan mag je die altijd meenemen.
 • Trek verder makkelijk zittende kleding aan waarin je goed kunt bewegen. Leggings en t-shirts zijn prima, ook voor jongens!
 • Tijdens de yoga draag je geen schoenen of sokken dus zorg dat je voeten schoon en fris zijn.
 • Ook is het belangrijk dat je geen volle maag hebt. Dus lunch niet te zwaar en neem 1 uur voor de les geen eten of drinken meer.

Voor een mindfulnesstraining of workshop:

Ook hierbij is het fijn om kleding te dragen waarin jij je goed kunt bewegen en je prettig voelt. Alle andere materialen zijn aanwezig. 

 

Lessen starten weer op woensdag 2 september 2020, maar inschrijven kan nu al!

Aanmelden kan via e-mail op info@yogamatties.com. Een volledige inschrijving en bevestiging is, in verband met contactgegevens en medische achtergrondinformatie, altijd nodig. Ook bij proeflessen. Voorafgaand aan de mindfulnesstraining wordt een intakegesprek met het kind en ten minste één van de ouders gevoerd. 

Als je nog niet zeker weet of yoga iets voor jouw kind of tiener is, laat ze dan vrijblijvend een lesje meedoen om het uit te proberen. Aanmelden kan via e-mail op info@yogamatties.nl

Om afleiding te voorkomen worden ouders verzocht om een uurtje iets anders te gaan doen. De kinderen zijn vanaf een kwartier voor aanvang welkom zodat ze nog even kunnen omkleden of plassen als dat nodig is en daarna rustig hun plekje kunnen kiezen.

Yogalessen

 • Losse lessen zijn € 7,50 per les van 60 minuten.
 • Een strippenkaart van 4 lessen á 60 minuten kost € 27,50 en is 2 maanden geldig.
 • Een strippenkaart van 10 lessen á 60 minuten kost € 70,00 en is 4 maanden geldig.

Voor beiden soorten strippenkaarten geldt dat deze persoonsgebonden zijn. Niet gebruikte lessen zijn niet overdraagbaar, retourneerbaar of in geld uit te keren en komen na het verlopen van de geldigheid te vervallen.

Mindfulnesstraining

De mindfulnesstrainingen bestaan uit een vaste reeks van 8 lessen. Hiervoor geldt een totaalprijs van € 195,00.

Betalen

Contant betalen is niet mogelijk. Kosten dienen voorafgaand aan de les, training of workshop overgemaakt te zijn. (Instructies voor betalingen volgen bij aanmelding.) Geen betaling is helaas geen deelname, hier worden geen uitzonderingen op gemaakt.

Strippenkaarten kunnen ook buiten lessen om worden gekocht. Neem voor aankoop contact op met Tryntsje via info@yogamatties.com

Mocht er tijdens de les, training of workshop iets met een leerling gebeuren, dan is het van belang dat de docent ten alle tijden contact met een ouder op kan nemen. Vermeld daarom op het inschrijfformulier niet alleen een vast telefoonnummer, maar ook een mobiel of eventueel een secundair nummer waarop een andere ouder of alternatieve verzorger bereikbaar is.

Docent Tryntsje Rekker is buiten lesuren bereikbaar op ​06-25340512 of via e-mail op info@yogamatties.com
Tijdens lesuren is de docent telefonisch niet bereikbaar.

Indien een leerling door ziekte of om een andere reden niet bij de yogales aanwezig kan zijn, dient dit uiterlijk 4 uur voor aanvang van de les telefonisch te worden doorgegeven op nummer 06-25340512. De annulering is pas na een bevestiging van Yogamatties van kracht.

Indien er geen afbericht wordt doorgegeven, of te laat, wordt de yogales in rekening gebracht. De mindfulnesstrainingen kunnen niet worden ingehaald. 

Algemene voorwaarden

Bij deelname aan een les of proefles gaan de ouders akkoord met de Algemene Voorwaarden. Yogamatties behoudt zich het recht voor om leerlingen te weigeren op basis van medische indicatie of als de leerling een verstorende of negatieve invloed op de groep of de veiligheid van de groep heeft. Weigering of annulering van lesverband zal altijd in overleg met de opdrachtgever en leerling plaatsvinden.

Ongevallen en aansprakelijkheid

 • De leerling volgt de lessen, trainingen of workshops op eigen risico. Indien de leerling onder medische behandeling is neemt de ouder contact op met een arts of behandelaar voorafgaand aan deelname. Dit geldt ook voor leerlingen die een operatie hebben ondergaan of chronische klachten hebben.
 • Yogamatties kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventueel opgelopen letsel.
 • Bij ziekte of andere klachten dient u de yogadocent vóór aanvang van de les te informeren.
 • Yogamatties is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal en schade van persoonlijke eigendommen.
 • In het geval van, door een leerling veroorzaakte schade aan de leslocatie en/of lesmaterialen, zal de ouder aansprakelijk worden gesteld.
 • Bij klachten probeert de yogadocent deze samen met de ouder en leerling op te lossen.
Schuiven naar boven